U bent hier:

De Commissie

Maak kennis met de commissieleden! Zij zijn al maanden bezig met de voorbereiding van het evenement en zullen ook op de dag van de Playground alles tot in de puntjes verzorgen. Als je op de Playground of in aanloop ernaar vragen hebt, stel ze dan vooral aan (één van) hen!

 

Noa van Ingen

Voorzitter

Hee! Ik ben Noa, negentien jaar en dit jaar heb ik de eer om voorzitter te zijn van de Playgroundcommissie. Ik ben derdejaars student en Siri. Binnen de commissie is het aan mij om overzicht te houden op alle commissieleden en hun activiteiten. Ook onderhoud ik het contact met de locatie. Ik vind het super leuk om altijd in overleg te staan met iedereen in de commissie! Zelf hou ik heel erg van wandelen met mijn hondje, reizen en ga ik graag met vrienden naar festivals. Als je een vraag hebt over het programma, de locatie, of over wat het evenement precies inhoudt, schroom dan niet om contact op te nemen! Ik kijk er naar uit om jullie 20 oktober allemaal te zien op de Playground! 

 

Roos Scheepers

ab Actis

Hee allemaal! Ik ben Roos, twintig jaar en ik ben dit jaar de ab Actis van de Playground commissie. Ik ben nu bezig met mijn derde jaar rechten. Als ab Actis is het mijn taak om de vergaderingen te notuleren en het contact met de leden te onderhouden. Ook zal ik voor alle deelnemers een persoonlijke brief opstellen met daarin ieders eigen dagprogramma voor de Playground. Daarnaast ben ik natuurlijk samen met de commissie bezig met het brainstormen over hoe wij een onvergetelijke editie van de Playground gaan neerzetten! Verder houd ik zelf heel erg van het strand, met vrienden en familie zijn en af en toe een festival meepakken. Mocht je vragen hebben over jouw persoonlijek brief, neem dan gerust contact met me op. Ik hoop jullie 20 oktober allemaal op de Playground te zien!

Nienke van der Heijden

Fiscus

Hee! ik ben Nienke en dit jaar mag ik de taak van Fiscus binnen de Playgroundcommissie vervullen. Dit houdt in dat ik de begroting opstel en bijhoud en controleer of we alle uitgaven die we gaan doen, ook daadwerkelijk kunnen betalen. Hiervoor werk ik vooral samen met Juliëtte, die over de inkomsten gaat, en Philine, die de Fiscus is van het Sirius Bestuur. Ik zit nu in mijn derde jaar van de studie en volg het notariële traject aan de UU. Als je vragen hebt over de financiën, kan je altijd bij mij terecht. Ik heb er heel veel zin in om jullie allemaal 20 oktober op de Playground te zien!

 

Lucas Spoelsstra

Commissaris logistiek

Hee! Ik ben Lucas, eenentwintig jaar en vierdejaars bij Sirius. Dit jaar mag ik de Commissaris Logisitiek zijn van de Playgroudcommissie. Het is mijn verantwoordelijkheid dat de dag in goede banen verloopt, iedereen op de juiste plekken ingedeeld wordt en het wisselen van de workshops en dinnertafels vlekkeloos verloopt. Gezien we dit jaar een nieuwe locatie hebben is dit extra uitdagend! Naast mijn studie werk ik bij Ligo in Amsterdam. Hier ben ik verantwoordelijk voor digitale oprichtingen van B.V.’s of stichtingen. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen, speel ik Mario Kart of drink ik koffie. Tot op de Playground!

Vera Muller

Commissaris promotie

Hallo! Ik ben Vera, 20 jaar en alweer derdejaars rechtenstudent. Dit jaar vervul ik de rol van Commissaris Promotie binnen de Playgroundcommissie. Dat houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor alle promotie op sociale media (zoals de Instagram en het bouwen van deze website), het contact met onze designer en daarnaast dat ik de ideeën voor de onthullingsvideo's en aftermovie vormgeef. Ook ben ik verantwoordelijk voor het regelen van de openingsspreker. Een erg creatieve rol dus, waar ik erg van geniet en veel energie van krijg!

Ook in mijn vrije tijd houd ik me graag bezig op creatief gebied, ik speel gitaar in een band, doe aan theater en film/edit graag video's. Ik heb onwijs veel zin in de Playground! Tot dan!

Frederike Hoefakker

Commissaris ochtendprogramma I

Hee allemaal! Ik ben Frederike, twintig jaar en als Commissaris Externe Betrekkingen ben ik samen met Marwan verantwoordelijk voor de invulling van het ochtendprogramma en voor het onderhouden van het contact met de verschillende instanties die ‘s ochtends de workshops komen verzorgen.

Samen met de andere commissieleden hebben wij hard nagedacht over een vernieuwende en interessante invulling van de verschillende tracks. Ik hoop dat het een onvergetelijke editie van de Playground zal gaan worden en ook hoop ik jullie allemaal in oktober te gaan zien. Tot dan!

Marwan El Khattabi

Commissaris ochtendprogramma II

Mijn naam is Marwan El Khattabi en ik ben derdejaars student bij Sirius. Dit jaar ben ik Commissaris Externe Betrekkingen binnen de Playgroundcommissie, samen met Frederike. Wij zijn verantwoordelijk voor het ochtendprogramma. Dit betekent dat we de verschillende tracks vormgeven en interessante instanties zoeken voor de workshoprondes.

Zelf houd ik erg veel van het sleutelen aan brommers of het nuttigen van een zalig broodje bij Broodje Carlo. Afgelopen zomer ben ik bezig geweest met een zakelijke reis in London. Ik kan niet wachten om de geweldige instanties voor de aankomende Sirius Playground met jullie te delen!

Juliëtte Meeuwsen

Bestuurscoördinator

Hee! Ik ben Juliëtte, eenentwintig jaar oud en vierdejaars Siri. Binnen de Playgroundcommissie vervul ik de rol van bestuurscoördinator. Dit betekent dat ik binnen de commissie vanuit het bestuur verantwoordelijk ben voor de gang van zaken. Ik houd me daarnaast vooral bezig met het contact met de advocatenkantoren die zullen aansluiten gedurende het middag- en avondprogramma. Naast mijn bestuursjaar doe ik nog een hoop andere leuke dingen! Zo houd ik van sporten, lekker koken en goed eten en speel ik graag piano. Ik haal ook erg veel energie uit de organisatie van de Playground en hoop jullie daar allemaal te zien! Tot dan!